Mupske
Is Mupske veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
De zekerheden van https://www.mupske.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Beste, lang heb ik gezocht naar wat ik graag voor mezelf zou willen gaan beginnen. 2 jaar geleden heb ik besloten om een eigen webshop te gaan beginnen in kindersieraden, en deze is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige webshop met leuke kindersieraden en haaraccessoires. Elke dag beleef ik veel plezier aan mijn webshop en vindt het heerlijk om hiermee bezig te kunnen zijn. Klanten te woord staan is voor mij een belangrijk ding en vindt het fijn als ik een klant mee kan helpen om een keuze te maken en of om te adviseren. Wat door u als klant blijft Mupske groeien en daar ben ik zeer trots op.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.