Naughtystuff.nl

Naughtystuff.nl

Naughtystuff is een erotiek shop met een breed assortiment. Zo heeft Naughtystuff onder andere, sexy pakjes, lingerie, jurkjes en een groot assortiment toys en BDSM artikelen. Opwindende dames en heren mode is ook te vinden op Naughtystuff. Zo is er voor iedereen een geschikt kledingstuk of een fijne toy te vinden. Naast bovengenoemde producten beschikt Naughtystuff ook over een kleding collectie met grote maten en een uitstekende klantenservice met een live chat die elke dag van 09:00 tot 23:00 geopend is, zelfs op zondag!
8,5
8 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 6 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • S Forrester
  Review voor Naughtystuff.nl

  Zeer ruime keuze mbt. diverse erotiek artikelen. Erg overzichtelijke site! Mijn bestelling werd iets langer aangehouden vanwege een iets langere levertijd van enkele artikelen, maar daar werd ik netjes per e-mail over geïnformeerd, net als over een artikel wat helaas uitverkocht en niet meer leverbaar was. Aan de discrete verpakking was veel aandacht besteed, wat ik zeer op prijs stel. Zodra de order compleet was, was de bestelling ook supersnel geleverd! Helemaal TOP!

 • Theo
  Review voor Naughtystuff.nl

  Correcte afhandeling.

 • Hoe beoordeel je Naughtystuff.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Celeste Geitenbeek
  Review voor Naughtystuff.nl

  Super uitstekende ervaring, PostNL heeft er een potje van gemaakt en Naughtystuff weet hoe ze met klanten om moeten gaan! Geweldig goede oplossing voor een verdwenen pakje, alle lof voor jullie! Onwijs bedankt.

 • Jeroen Hoogakker
  Review voor Naughtystuff.nl

  Levertijd wijzigde van halve week naar 2 maanden, dus niet meer op tijd voor kerstmis.

 • Ries
  Review voor Naughtystuff.nl

  binnen een dag binnen en alles werkt

 • Willemiek Bijlenga
  Review voor Naughtystuff.nl

  Fijne winkel. Overzichtelijk en duidelijk omschreven. Allee netjes verpakt en verstuurd. Alleen mobiel is de site niet optimaal.