Nieuwetijdshop
Wil jij ook meebewegen op het ritme van de natuur? En jouw innerlijke magie ontdekken? Dan zijn wij er voor jou!
De zekerheden van https://www.nieuwetijdshop.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als kleine ondernemer probeer ik er zoveel mogelijk op te letten om mijn bedrijf zo milieuvriendelijk mogelijk te runnen. Ik hergebruik al mijn verpakkingsmaterialen. Het afval van de Nieuwetijdshop wordt streng gescheiden en hierdoor heb ik zeer weinig afval. Ik koop zo goed mogelijk en verstandig in, waarbij ik er op let dat mijn leveranciers oog hebben voor mens, milieu én dier. De edelstenen op onze site zijn ethisch verantwoord verzameld. Ik verzend tweemaal in de week om extra kilometers te besparen. Ik steun goede doelen en ben leerbedrijf, zodat ik jonge mensen een kans kan geven te leren (en er dus zelf ook veel van te leren!).


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.