Nieuwkoop

Nieuwkoop

Nieuwkoop is dé specialist in meetinstrumenten voor veel verschillende parameters.

Het is dan ook niet voor niets dat wij al sinds 1957 zeggen, Meten = Weten!
De zekerheden van https://www.meten.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Al sinds 1957 zijn wij dé specialist in meetinstrumenten en plastic bindartikelen. Iedere dag gaan wij met passie aan de slag om onze klanten te voorzien van advies, kennis en natuurlijk een goed product.

Bij Nieuwkoop eindigt het dan ook niet nadat de bestelling is afgerond, dan begint het voor ons pas. Servicegerichtheid is bij ons namelijk heel belangrijk, want alleen wanneer onze klanten tevreden zijn en goed kunnen werken, dan zijn wij dat ook. Op deze manier proberen wij iedereen te voorzien van een goed meetinstrument!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.