Noodgevallen.com

Noodgevallen.com

noodgevallen.com is uw webwinkel voor personenalarmering.
De SOS personenalarmering heeft GEEN duur abonnenment, is NIET verbonden aan een thuiscentrale, en WERKT altijd, zolang er dekking is van het GSM netwerk.
Naast deze voordelen heeft de SOS personenalarmering de mogelijkheid om een VAL te DETECTEREN zodat u ALTIJD ALARM kunt slaan ook al bent u er zelf niet tot in staat.

Wij van noodgevallen.com streven naar 100% klanttevredenheid. Wij zullen u dan ook bij staan tijdens de installatie en tijdens het gebruik van deze unieke SOS personenalarmering. Uw tevredenheid is onze winst!

U kunt ons bereiken via e-mail: klantenservice@noodgevallen.com

of bellen naar onze klantenservice op het nummer: 0636096664

De zekerheden van https://www.noodgevallen.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.