Nuttracker.nl

Nuttracker.nl

Iedereen is wel eens wat kwijt. Na een lange dag werken, een avondje stappen of gewoon uit puur gemak worden sleutels, telefoons en portemonnees vaak snel ergens neergegooid. Vaak bent u de dag erna tot grote ergernis eerst minutenlang aan het zoeken naar uw waardevolle spullen.

De Nuttracker kan heel eenvoudig een einde maken aan deze ellende! Door een simpele druk op de knop heeft u uw bezittingen in no-time weer teruggevonden dankzij de nieuwe vernuftige Bluetooth technieken die in de Nut™ Bluetooth trackers zijn ingebouwd.

Ervaar hoeveel tijd en ergernissen u zich zou kunnen besparen met de Nut 2™ of Nut Mini™!

De zekerheden van https://www.nuttracker.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.