Olivia & Kate

Olivia & Kate

Jouw favoriete (online) boutique! Besteld voor 23:59 uur = dezelfde dag verzonden. 💘
9,0
Filter 7360 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3277 met beschrijving

Taal

• Lotte Van der Plas
    Geverifieerde klant van Olivia & Kate

Snelle levering en leuke kleding!

• Lina
    Review voor Olivia & Kate

Super fijne klantenservice! Er was iets niet goed met de jas die ik binnen had gekregen. Ik kreeg veel opties doorgestuurd en werd snel geholpen! Kon de jas opnieuw bestellen met korting. Klantenservice reageert heel snel, hele vriendelijke medewerkers! Ik ben super blij :)

• Hoe beoordeel je Olivia & Kate?

• Selma Rutten
    Geverifieerde klant van Olivia & Kate

Prachtige jas, mooie prijs en snel geleverd. Zal zeker weer bestellen bij Olivia en Kate

Antwoord van Olivia & Kate

Hi Selma, Wat een mooie woorden, dankjewel voor jouw review! 🤍 Zo leuk om te horen dat je blij bent met je ervaring bij ons. Lieve groet, Lotte (Customer Care)

• ria de nooijer
    Geverifieerde klant van Olivia & Kate

Leuke mode ,service is top !

Antwoord van Olivia & Kate

Hi Ria, Wat leuk om te lezen, dankjewel! 🤍We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer terug te zien.

• shakira

my fave webshop

Antwoord van Olivia & Kate

Hi Shakira, Wat een mooie woorden, dankjewel! 🤍 Zo leuk om te horen dat je blij bent met je ervaring bij ons.

• Eda

Perfect

Antwoord van Olivia & Kate

Hi Eda, Wat leuk om te lezen, dankjewel! 🤍We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer terug te zien.

• Heidi Salle
    Geverifieerde klant van Olivia & Kate

Supersnel geleverd,volgende dag al in huis,artikel precies zo als afbeelding,zeer verzorgd geleverd!

Antwoord van Olivia & Kate

Hi Heidi, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service, dankjewel! 🤍We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer terug te zien. Lieve groet, Lotte (Customer Care)

• Sarah

Super snelle verzending!

Antwoord van Olivia & Kate

Hi Sarah, dankjewel voor je review en je vertrouwen in ons! 🤍 We vinden het super om te horen dat alles naar wens was. Lieve groet, Lotte (Customer Care)

• Hanar Kamal

Geweldige service, lieve meiden!!!❤️

Antwoord van Olivia & Kate

Hi Hanar, dankjewel voor je lieve review en je vertrouwen in ons! 🤍 We vinden het super om te horen dat alles naar wens was. Wij wensen je heel veel plezier met jouw leuke order. 💌 Lieve groet, Lotte (Customer Care)

• Emma
    Geverifieerde klant van Olivia & Kate

Snelle levering, super mooi!

Antwoord van Olivia & Kate

Dankjewel voor de 5 sterren review Emma! 🤍 We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Lieve groet, Meike Customer Care

• Nicole
    Review voor Olivia & Kate

De items die binnen zijn gekomen vielen voor mij allemaal heel klein uit waardoor ik de gehele order heb moeten terugsturen. Op de webshop staat €6,95 retourkosten maar ik heb uiteindelijk bijna €10,- moeten betalen (!) omdat mijn pakket onder middelmatig viel. Jammer dat dit nergens duidelijk vermeld wordt.

Antwoord van Olivia & Kate

Hi Nicole, we willen dit graag met je oplossen! We hebben je via de mail benaderd, hopelijk heb je deze goed ontvangen 🤍 Veel liefs, Meike (Customer Care)

• Jessy
    Geverifieerde klant van Olivia & Kate

Hele fijne service! Snelle levering en retour ging erg gemakkelijk.

Antwoord van Olivia & Kate

Dankjewel voor de 5 sterren review Jessy! 🤍 We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Lieve groet, Meike Customer Care

• Romy Van kampen
    Geverifieerde klant van Olivia & Kate

Goede maten tabel en een hele goede service

Antwoord van Olivia & Kate

Dankjewel voor de 5 sterren review Romy! 🤍 We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Lieve groet, Meike Customer Care

• Samantha Hoogendoorn

Snelle levering mooie pantalon

Antwoord van Olivia & Kate

Dankjewel voor de 5 sterren review Samantha! 🤍 We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Lieve groet, Meike Customer Care

• Caro
    Geverifieerde klant van Olivia & Kate

Snelle levering, leuke kleding, vaak net “iets anders”

Antwoord van Olivia & Kate

Dankjewel voor de 5 sterren review Caro! 🤍 We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Lieve groet, Meike Customer Care

• Eline
    Geverifieerde klant van Olivia & Kate

Hele leuke kledingcollecties, maar helaas niet altijd de beste kwaliteit (zoals doorschijnende stof of veel losse draadjes bij nieuwe artikelen)

Antwoord van Olivia & Kate

Dankjewel voor je review Eline! 🤍 Mocht er bij nieuwe items sprake zijn van een mankement, dan kun je ons altijd een e-mail sturen zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Liefs, Meike (Customer Care)

• Saida Harchaoui
    Geverifieerde klant van Olivia & Kate

Reageert veelste laat of reageert helemaal niet

Antwoord van Olivia & Kate

Hi Saida, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service.
    We hebben op je mails gereageerd en hopen dat je alles in goede orde hebt ontvangen. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, dan horen we dat natuurlijk graag!! Lieve groet, Lotte (Customer Care) 🤎

• N
    Geverifieerde klant van Olivia & Kate

Goede service, snel geleverd en goede kwaliteit, helemaal fan van O&K

Antwoord van Olivia & Kate

Dankjewel voor je review! 🤍We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Lieve groet, Meike Customer Care

• Romi Randy
    Review voor Olivia & Kate

Nieuwe kleding is binnen ben zo tevreden met alle items! Kwaliteit en jullie service is echt top!! Bedankt voor de goede hulp Meike!

Antwoord van Olivia & Kate

Dankjewel voor je review Romi! 🤍🥰 We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Lieve groet, Meike Customer Care

• Kim Blokker
    Geverifieerde klant van Olivia & Kate

Mooie broek en zit heerlijk!

Antwoord van Olivia & Kate

Dankjewel voor je review Kim! 🤍 We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Lieve groet, Meike Customer Care