Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

OvaBalance

Bardesiuslaan 9
1851 DZ Heiloo
Bezoek alleen op afspraak
+31(0)85 105 4102
KvK 58312935

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
OvaBalance

Gemiddelde beoordeling

9,4

317 beoordelingen

Beoordeling van klanten

99%

1%

0%

2019
OvaBalance

Anoniem beoordeelde op 2019-08-17

OvaBalance

Saffa Moustati beoordeelde op 2019-08-16

Jaren Lang heb ik met zwaren klachten rond gelopen, stemming wisselingen, vermoeidheid, acne ect..... ik was zo vermoeid of had zulke heftige stemmings wisselingen dat ik soms niet kon werken. gebruik nu al een paar dagen de supplementen die ik via ovabalance heb besteld en ik ben nu al 2 symptomen lichter. Ik ben super tevreden en ik hoop alleen maar op meer verbetering in mijn gezondheid.

OvaBalance

Milou van der Beek beoordeelde op 2019-08-16

Blij met de bestelling en had het binnen 24 uur in huis. Overzichtelijke en informatieve site, uitgebreide informatie en tot nu toe positief over de supplementen

OvaBalance

Kay Lucas beoordeelde op 2019-08-14

Duidelijke en vriendelijke service, bestelling werd wel een dag later aan het postbedrijf meegegeven dan beloofd was. Het persoonlijke kaartje werd wel weg gewaardeerd!

OvaBalance

Tineke Honsbeek beoordeelde op 2019-08-10

OvaBalance

Chiara van Voorst beoordeelde op 2019-08-05

Zeer snelle service. Alles werd compleet aangeleverd, en het was zelfs persoonlijk ondertekend, wat het extra leuk maakt!:) Nu natuurlijk nog hopen op goed resultaat van het nemen van de supplementen...;)

OvaBalance

Imane Benazza beoordeelde op 2019-08-04

OvaBalance

Joëlle Burghout beoordeelde op 2019-08-04

Tevreden met de bestelling, proces is gemakkelijk en pakketje was snel op de ophaallocatie met een fijn berichtje in de inbox dat ik het kon ophalen.

OvaBalance

Monica van der Meulen beoordeelde op 2019-08-02

Heel tevreden, had een verkeerd adres opgegeven en dit werd netjes opgepakt. Volgende dag had ik het in huis. Super!

OvaBalance

E Terpstra beoordeelde op 2019-07-28

OvaBalance

Anne-Wil van der Perk beoordeelde op 2019-07-27

Super, snelle levering. Heel blij met het product. Ook de mailtjes met informatie over het product zijn heel fijn. Helemaal tevreden!

OvaBalance

kaylee Dekker beoordeelde op 2019-07-26

OvaBalance

Isabelle Schippers beoordeelde op 2019-07-25

Heel tevreden met de snelle service.

OvaBalance

Inge Willemstein beoordeelde op 2019-07-22

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling. Korte levertijd en goede bijgaande uitleg van product.

OvaBalance

Martina Germs beoordeelde op 2019-07-21

OvaBalance

Claire Tomberge beoordeelde op 2019-07-21

OvaBalance

Manon Struijs beoordeelde op 2019-07-17

OvaBalance

Shanna beoordeelde op 2019-07-13

Heb dit onwijs sceptisch gekocht.

Ik slik het nu 15 dagen en er zijn serieus al ‘n paar kilo af!!!

In het begin was ik echt heel weemoedig, beetje huilerig en wat makkelijker geraakt. Ook ‘n beetje misselijk, maar nu gaat dat hartstikke goed. Ik snoep en eet veel minder. Ik red het op 3/4 maaltijden per dag, waar ik eerst elk uur moest eten, omdat ik anders trilde. Eetbuien heb ik niet meer.

Ik merk dat langzaam maar zeker de donkere wolk uit m’n hoofd verdwijnt. Ik ben veeeeel minder geïrriteerd op mijn vriend, op mijn werk erger ik me niet meer aan alles en iedereen en word ik weer mezelf. Gister zat ik in de auto en had ik zelfs een vlaag van geluksgevoel! Dat heb ik in geen jaren meer gevoeld.

Daarbij heeft mijn snor veel zachtere, blonde haren. En er is nog iets anders geks gaande, geen idee of dat erbij hoort, maar ik kan mijn kleding twee keer aan. Mijn lichaamsgeur is vele malen minder!

Het is prijzig, maar mijn hemel wat een topspul.

OvaBalance

Patricia beoordeelde op 2019-07-08

Goede snelle levering; perfect pakketje met handige info sheet voor gebruik. Nog niet lang genoeg gebruikt om te bevestigen dat PCOS klachten minder worden met de supplementen maar de service is in ieder geval uitstekend.

OvaBalance

Ivana van Boggelen beoordeelde op 2019-07-06

De allereerste keer dat ik bestelde bij Ovabalance. Een hoop supplementen besteld die voor mij onbekend en nieuw waren. Bij de bestelling zat een uitgebreide flyer met uitleg over alle ingrediënten en het juiste gebruik. De supplementen zitten goed en hygiënisch verpakt.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.