PoelWeb
Sylvia
Snelle levering alles goed
Antwoord van PoelWebBeste Sylvia,
Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om deze prachtige review en beoordeling te plaatsen. Dat waarderen wij heel erg. Wij wensen je veel plezier van je aankoop en zien je graag weer terug op onze webshop. Vriendelijke groet van het POELWEB team -
Natasja
Snelle service, ook toen betaling niet gelukt was, gelijk een belletje ter herinnering. Fijne klompen in leuke printjes, erg blij mee!
Antwoord van PoelWebBeste Natasja,
Hoe beoordeel je PoelWeb?
Xxxxx
Prima in orde
Antwoord van PoelWebBeste Xxxxx,
Peter van der Sar
Vriendelijke mail bij retouraanvraag.
Antwoord van PoelWebBeste Peter,
Nicole
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
Antwoord van PoelWebBeste Nicole,
Joy
Snelle levering en produkt voldoet aan beschrijving
Antwoord van PoelWebBeste Joy,
Mira
Alles prima! Levering, producten, ...top!!
Antwoord van PoelWebBeste Mira,
Diana
Mooi product voor eerlijke prijs
Antwoord van PoelWebBeste Diana,
Marian Overweel
Snelle levering en mooie kwaliteit
Antwoord van PoelWebBeste Marian,
M. Kop
Uitstekende en hartelijke klantenservice! Goede kwaliteit artikelen voor mooie prijsjes!
Antwoord van PoelWebBeste M. Kop,
Laad meer