POELWEB Speelgoed & Footwear
Maaike
Fijn dat ik t op afspraak af kon halen!
Van Esser Cor
Zeer goede service!!!!! We hebben telefonisch contact gehad en werden zeer goed geholpen!!! Ook nog verschillende e-mails ontvangen i.z. opvolging bestelling!! Zeer tevreden !!!👍
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Cor van Esser,
Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om deze prachtige review en beoordeling te plaatsen. Dat waarderen wij heel erg. Nogmaals veel plezier van je aankoop en wij zien je graag weer terug op onze webshop. Vriendelijke groet van het POELWEB team. -
Hoe beoordeel je POELWEB Speelgoed & Footwear?
Al Dokter
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Al Dokter,
Peggy
PERFECTE service en communicatie!
Vraag over bezorging werd meteen beantwoord via mail èn voicemail. Er werd heel goed meegedacht en er kwam meteen een oplossing.
De bestelling werd ook nog geleverd in mooi pakpapier, dat ik zelf uit mocht kiezen.
Ben heel blij, dat ik deze webwinkel heb gevonden en raad deze iedereen aan. Bij mij staat Poelweb in mijn Favorieten!Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Peggy,
Frans
Bestelling (schoeisel) ging makkelijk, snel en goed verpakt geleverd, tussen bestelling en ontvangst met mails keurig op de hoogte gehouden van de voortgang, ook nog een zakje drop erbij, zeer sympathiek en al met al een dikke 10 voor de geleverde service
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBest Frans,
Lydia van Lieshout
Voorafgaande aan mijn bestelling even telefonisch contact gehad over het product . Allervriendelijkst geholpen , mevrouw heeft foto’s gestuurd voor de keuze in kleuren . Fantastisch .
Bestelling snel geleverd met als extraatje een zakje dropjes .
Heel erg leuk , persoonlijk en duidelijke info .
Kortom een aanrader om hier te bestellen .
Complimenten!!!Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Lydia,
Gerard
👍🏻😀💪🏻😍👌🏻
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Gerard,
André Broekhuizen
Goede prijs en nette campingklompen
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste André,
Marijke
Top service
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Marijke,
Willemien Versteeg
Koop is niet helemaal gelukt van mijn kant maar niet de fout van de verkoper.
Opgelost zonder problemenAntwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Willemien,
Marit
Snelle levering en attente winkel. Er zaten rozijntjes bij de nieuwe gymschoenen dus een extra blij kind thuis
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Marit,
H.M.
Prima prijzen en snelle levering, dus:👍🏻👍🏻
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste H.M.,
Antsje
Snel en netsjes geleverd
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Antsje,
daphne
snelle levering leuk cadeau voor mijn buurvrouw
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Daphne,
Petra
Helaas een deel vd bestelling moeten retourneren door omdat er veel verschil in pasvorm zag tussen recht en links.
Wilde graag een vervangend paar ontvangen. Beleid is een nieuwe order plaatsen en betalen. €0,05 cent tekort voor gratis verzending.
Ben hierover gebeld dat ik de verzendkosten moest betalen om een vervangend product te krijgen.
Dit vind ik zo niet klantvriendelijk dat ik ze heb geretourneerd en geld terug heb gevraagd.
Bijzonder dat door een pasvorm/productiefout ik de kosten hiervoor zou moeten dragen om 5 cent.
Ik ga hier ook niet meer bestellenAntwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Petra,
Hartelijk dank voor je positief, kritische review en beoordeling. Ondertussen hebben wij jou twee mailberichten gestuurd en ook al even telefonisch contact gehad met elkaar. We hopen dat je de moeite wil nemen om nog een reactie te sturen. Alvast hartelijk dank voor de moeite. Met vriendelijke groet van het POELWEB team. -
Jolien
Nieuwe tuinklompen voor het hele gezin gekocht. Snelle levering en een ontzettend goede prijskwaliteit-verhouding. Ik kom weer terug!
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Jolien,
J.
Goede kwaliteit en snelle verzending
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste J.
Jg
Mooie tuinklompen