PowerDeals

PowerDeals

Altijd de beste deal.
De zekerheden van https://power-deals.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het doel van PowerDeals is om de consument het gevoel te geven dat hij/zij waar krijgt voor zijn/haar geld. Dit kan alleen als het aangekochte product de juiste prijs/kwaliteit verhouding heeft. Wij streven ernaar om de klant altijd dit tevreden gevoel te geven na het bestellen in onze webshop. Hierbij hoort natuurlijk ook een betrouwbare en goed bereikbare klantenservice. Zowel per telefoon als per e-mail zijn wij daarom iedere werkdag van 09:00 tot 19:30 te bereiken met een goed luisterend oor en eerlijk advies.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.