PresentHouse
PresentHouse is een jonge onderneming waarin we de passie en het plezier waarmee het bedrijf wordt gerund proberen tot uiting te laten komen in de produkten die we aanbieden.
In onze (web)winkel vind je industriele meubelen, en accesoires die met veel liefde zijn geselecteerd bij onze leveranciers uit India De meubelen hebben een authentiek en tijdloos indutrieel design, dat naadloos aansluit bij de moderne woonwens. Dit resulteert in een inspiratievolle mix van vooral metalen en houten meubelen voor een uniek, stoer en bijzonder interieur, vol met karakter.
Voor een impressie van ons aanbod kun je 24 uur per dag terecht in onze webshop www.presenthouse.nl of kom gezellig langs in onze showroom in Aalsmeer. Alwaar we elke vrijdag van 10 tot 17 uur geopend zijn, en waar je de rest van de week op afspraak altijd van harte welkom bent!
10
4 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Barry
  Review voor PresentHouse

  Al meerdere keren leuke meubels besteld, prijs/kwaliteit verhouding is mijn mijn ogen echt prima. Leveringen gaan erg vlot en in geval van vragen heel vriendelijke telefonische ondersteuning. Ga zo door presenthouse!

 • Corne
  Review voor PresentHouse

  Zeer goede ervaring! Vriendelijk contact via telefoon en mail, super snelle verzending. Donderdagavond besteld, zaterdag in huis.en niet te vergeten goede prijs/kwaliteits verhouding.

 • Hoe beoordeel je PresentHouse?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Marlies Kolk
  Review voor PresentHouse

  Super leuke spullen, en een perfecte service! Dank jullie wel PresentHouse!