RIJNSE Store

RIJNSE Store

RIJNSE Store is gespecialiseerd in producten om je creatief op weg te helpen. Bijvoorbeeld met zangslangen, muziekpapier en viltstiften.
De zekerheden van https://rijnse.store
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sinds de Coronacrisis ben ik begonnen met mijn webwinkel RIJNSE Store. Hier verkoop ik van alles om je creatief op weg te helpen. Ik ben zelf zanger en sinds de uitbraak van het virus kon ik geen optredens meer verzorgen. In de tussentijd ben ik mij gaan specialiseren in de verkoop van Zangslangen, slangen voor gebruik bij de bubbel methode LaxVox. Ik heb hier zelf veel aan gehad als zanger en heb een basisinstructie geschreven om andere vocalisten op weg te helpen. Bij vragen help ik graag en je kunt me altijd mailen!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.