Redstone Cardgames

Redstone Cardgames

Created by collectors for collectors !!


Your go to webshop for Pokémon, Flesh and Blood, Metazoo (coming soon)
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wat ooit als klein jongetje begonnen is als mijn allergrootste hobby "het verzamelen van Pokémon kaarten",
is na jaren ervan gedroomt te hebben uitgegroeid tot de webshop " De Pokéstop ".

Na met plezier een jaar de webshop "De Pokéstop" te hebben gehad was het tijd om naar de toekomst te kijken ons assortiment te gaan uitbreiden. Zo ontstond "Redstone cardgames" de webwinkel voor al jouw trading card games.

Met veel plezier, aandacht en passie hoop ik mijn uit de hand gelopen hobby met U te gaan delen door U te gaan helpen bij het uitbereiden van Uw Collectie!

Lars van Tilburg

Redstone Cardgames


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.