Reliving the Past

Reliving the Past

Voor de meest unieke, authentieke landelijke kleinmeubels en woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Elk item dat wij in ons assortiment hebben is met zorg en passie geselecteerd om uw interieur net dat beetje extra te geven. Onze stijl is stoer, sober, landelijk wonen met hier en daar een vleugje brocante ♡

Volg ons ook op Social Media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste producten, ideeën, aanbiedingen en acties.

Heeft u vragen of wilt u advies over welke items het beste bij u(w interieur) passen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn het beste bereikbaar per e-mail (info@relivingthepast.nl) en helpen u graag!

Liefs, Nikki Brooijmans-Culley

Reliving the Past - Een passie voor wonen! ♡

Woonaccessoires, Kleinmeubels, Landelijk wonen

De zekerheden van https://www.relivingthepast.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.