Reliving the Past

Reliving the Past

Voor de meest unieke, authentieke landelijke kleinmeubels en woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Elk item dat wij in ons assortiment hebben is met zorg en passie geselecteerd om uw interieur net dat beetje extra te geven. Onze stijl is stoer, sober, landelijk wonen met hier en daar een vleugje brocante ♡

Volg ons ook op Social Media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste producten, ideeën, aanbiedingen en acties.

Heeft u vragen of wilt u advies over welke items het beste bij u(w interieur) passen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn het beste bereikbaar per e-mail (info@relivingthepast.nl) en helpen u graag!

Liefs, Nikki Brooijmans-Culley

Reliving the Past - Een passie voor wonen! ♡
Woonaccessoires, Kleinmeubels, Landelijk wonen
De zekerheden van https://www.relivingthepast.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.