Repair Supply

Repair Supply

Repair Supply maakt het mogelijk om op een zeer eenvoudige manier de reparatie van je telefoon of tablet zelfstandig uit te voeren. Het bedrijf bestaat sinds 2015 en behoort ondertussen tot één van de grootste reparatie webwinkels van Nederland. Met iedere maand een stijgend aantal bezoekers op de website en veel tevreden klanten zijn wij als team zeer trots op ons bedrijf.

Wat Repair Supply uniek maakt is dat wij niet alleen verschillende onderdelen leveren om de reparatie van je toestel zelf uit te voeren, wij bieden ook de services die jou al het werk uit handen neemt. Wij verzorgen dan de snelle reparatie van je toestel en laten deze weer als nieuw bij je terugkomen.
De zekerheden van https://www.repairsupply.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.