Roses By Valentine

Roses By Valentine

Roses By Valentine Verkoopt prachtige echte behandelde rozen in verschillende collecties en staat voor uitstekende service, tijdloze elegantie, luxe in zijn zuiverste vorm . Verse rozen behouden helaas niet hun schoonheid. Onze rozen zijn van een ultieme kwaliteit en blijven net zo mooi als op de eerste dag. Al onze rozen zijn van natuurlijke oorsprong. Op het toppunt van hun bloei worden de rozen gestabiliseerd. Door dit proces behoudt de roos zijn natuurlijke schoonheid, zachte glans en prachtige kleur voor minstens een jaar. Tevens hebben de rozen van Roses By Valentine geen water of verzorging nodig.
De zekerheden van https://rosesbyvalentine.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.