SKK Cooking
SKK Cooking is een online shop met pannen -made in Germany- van topkwaliteit voor de beginnende kok, de hobby kok maar ook de professionele kok.
In onze online shop SKK Cooking vind je handgegoten aluminium kook- braad– grill- en wokpannen en rvs kook- en braadpannen in verschillende kwaliteiten, uitvoeringen en maten. Pannen geschikt voor gas, elektra en keramisch, maar ook een serie voor alle warmtebronnen inclusief inductie.
De zekerheden van https://www.skkcooking.shop
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.