SaniComfort4all B.V.

SaniComfort4all B.V.

Als SaniComfort4all presenteren we een unieke kijk op een van de belangrijkste ruimtes in huis: de badkamer! Uniek, omdat onze producten naast mooi vormgegeven ook uiterst functioneel en veilig zijn. Daarbij doen we geen enkele concessie aan kwaliteit, wat zich uit in een perfecte afwerking en de toepassing van duurzame, makkelijk te onderhouden materialen. Voor professionele gebruikers en veeleisende particulieren presenteren wij bovendien een uniek programma RVS kranen, welke niet alleen gekenmerkt worden door hun tijdloze Italiaanse vormgeving, bovendien worden ze stuk voor stuk in Europa volgens strenge internationale ISO-normen geproduceerd. Uniek is ook dat gebruik wordt gemaakt van de hoogst denkbare materiaalkwaliteit, namelijk RVS 316L. Dit uiterst robuuste en fraai af te werken materiaal (borstelen, polijsten) komen we ook tegen op schepen, in ziekenhuizen en in de voedingsmiddelenindustrie. Een betere referentie is nauwelijks denkbaar.
De zekerheden van https://www.sanicomfort.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.