Schotelexpert
RHD, Schotelexpert.nl Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel! RHD, Schotelexpert heeft een geruime ervaring en vakspecifieke ervaring in de satelliet branche. Onze focus ligt met name op kleine tot middelgrote Installaties, Reparaties- en Verkoop, zowel zakelijk als particulier. U bent verzekerd van een expert waarbij vakmanschap aantoonbaar overheerst in onze opgeleverde projecten. U kunt er op rekenen dat Schotelexpert alle Satelliet installaties zelf kan uitvoeren. Schotelexpert begeleidt u in het gehele proces van A tot Z 24/7 Online Winkelen, met aantrekkelijke prijzen en een goede service. Wij leveren niet alleen de beste producten maar helpen u ook graag met vragen.

De zekerheden van https://www.schotelexpert.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.