Seemly
Seemly is hét nieuwe kwaliteitsmerk voor ronde kunst aan jouw muur voor thuis, op de zaak of welke plek jij ook maar wilt. Ga voor een wandcirkel met een Hollandse meester of de textuur van een mineraal. Het is aan jou.
9,5
Filter 943 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 689 met beschrijving

• Vincent Roording
    Geverifieerde klant van Seemly

Makkelijk kunnen bestellen en snelle correcte aflevering!

• Monique Rexwinkel
    Geverifieerde klant van Seemly

Prachtige muurcirkels de kleuren zijn schitterend, Super snelle levering van een top product! Zoek je een mooie muurcirkel dan raad ik je de service en kwaliteit van Seemly direct aan!!

• Hoe beoordeel je Seemly?

• Natascha van der Zande
    Geverifieerde klant van Seemly

De communicatie is waardeloos ik wacht nog steeds op een telefoontje...

• Bianca
    Geverifieerde klant van Seemly

Na een aantal mails, whatsapp berichten en contact formulieren na bijna 2 weken eindelijk mijn muurcirkel ontvangen. Tot op heden weinig reactie gekregen op de berichten die ik gestuurd heb.

• Corrie
    Geverifieerde klant van Seemly

De levertijd was langer dan verwacht. Contact zoeken was moeilijk maar uiteindelijk gelukt. Het misverstand werd snel opgelost en inmiddels hangen de cirkels mooi te wezen op kantoor. Ze zijn in het echt nog mooier dan op de website. Erg blij mee.

• I.J.M. Seelen
    Geverifieerde klant van Seemly

Snelle levering en duidelijke beschrijving om op te hangen. Wij zijn er heel blij mee. Echt een eyecatcher aan de muur.

• Herman Monincx
    Geverifieerde klant van Seemly

Super snelle levering. Binnen 1 dag. En een prachtige afbeelding aan de muur.
    Heel blij hiermee

• Monique Hoekstra
    Geverifieerde klant van Seemly

Fantastisch! Ik had 2 muurcirkels gekocht. Ik ontving een prachtig mooie cirkel maar had er maar 1. Ik heb geappt en twee dagen later had ik beide in huis. Snelle reactie op mijn ontbrekende deel van mijn bestelling en de cirkels zijn mooier dan ik had verwacht!

• Suus
    Geverifieerde klant van Seemly

Muurcirkel was goed en stevig verpakt. Via de mail & site een duidelijk beschrijving hoe je de muurcirkel moet ophangen. De muurCirkel is heel erg gaaf, prachtige kleuren. Super blij mee!

• Barbara
    Geverifieerde klant van Seemly

Super kwaliteit, duidelijke communicatie, ontzettend blij !

• Monique S.
    Geverifieerde klant van Seemly

Seemly levert snel en naar alle tevredenheid

• Aart Renswouw
    Geverifieerde klant van Seemly

Bestelling ineen dag in huis.alles zorgvuldig verpakt. Goede ophanging
    Wij zijn er erg blij mee

• Jaap Wagenvoord

Vlotte services,goed product

• Jellie Kiefte
    Geverifieerde klant van Seemly

We zijn heel blij met onze muurcirkel! Bestellen ging vlot, evenals de bezorging. Duidelijke beschrijving van de bevestiging, ging prima allemaal.

• F.Bruijn
    Review voor Seemly

Prachtige muurcirkel, zijn er super blij mee, transport ook goed geregeld

• Sonia Van de Vel
    Geverifieerde klant van Seemly

Snelle service, artikel zoals beschreven.

• Ina de Heus
    Geverifieerde klant van Seemly

Goede service heel blij met de cirkel bestelling kwam de volgende dag zoals gezegd prijs is ook oké aan te bevelen!

• Harry Westendorp
    Geverifieerde klant van Seemly

Snelle levering en prima instructies. Mooi product.

• Saar Broeken

Zeer tevreden er over

• Jenny Koning
    Geverifieerde klant van Seemly

Snelle bezorging en goed verpakt en hangt mooi aan de muur Ben er erg blij mee