Selim's Backyard

Selim's Backyard

Welkom, bij Selim's Backyard. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf. Is het je ook opgevallen dat wij anders zijn dan de meeste winkels?

Wij zijn met jarenlange ervaring gespecialiseerd op gebied van grondvogels, broedmachines en alle toebehoren zoals warmtelampen, warmteplaten, voer- en drinkbakken en veel meer. 

Wij hechten veel belang aan het leven met de natuur daarom stimuleren wij juist om te beginnen met een nieuwe avontuur. Een belangrijke zet in de rug met GRATIS broedeieren bij afname van broedmachines of sparen voor meer GRATIS broedeieren met onze spaarprogramma PIGGY. Het het is ook mogelijk om te sparen voor korting!

Schrijf een review onder het artikel of op winkelkeur/google en ontvang extra punten voor elke review en krijg meer GRATIS broedeieren/ korting! 

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar.

Bestellingen met broedeieren worden zorgvuldig ingepakt en de volgende werkdag verzonden, op uitzondering van zaterdag, zondag en feestdagen. 
De zekerheden van https://www.selimsbackyard.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.