Sew Academy

Sew Academy

Sewacademy.nl is de plek voor naaitips en materialen op naaigebied. Van stoffen tot kant en klare naaipakketten. Renske selecteert de materialen zelf met kennis uit het vakgebied.
Stoffen, Fournituren, Naailes
De zekerheden van https://stipenstof.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wil je leren naaien? Dan is Sew Academy de plek die jou wil voorzien van de beste materialen en adviezen. Wij helpen jou graag op weg om de juiste keuze te maken. Of dat nou in het atelier is of via de site, elke klant is koning(in)! Bij Sewacademy.nl staan we voor persoonlijke service, vakbekwaamheid en goede materialen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.