Sexio
Intimiteit is iets moois dat het beste tot uiting komt als je het samen beleeft. Geef je over aan de passie en laat je gaan. Soms heeft het spel der liefde iets extra’s nodig. Dat extra’s vind je bij Sexio. Wij verkopen de beste producten om jouw bed avonturen net wat specialer te maken. Glijmiddel, condooms, dildo’s, vibrators en allerlei andere hulpmiddelen zijn op Sexio te koop voor de beste prijs.

Sexio levert snel en discreet zodat je de dag na je bestelling van je nieuwe aanwinsten kan genieten. Elke dag gaan wij op zoek naar de scherpste inkoopprijzen zodat wij altijd de beste deals kunnen aanbieden. Onze klanten zijn tevreden en trouw, dat blijkt uit het aantal klanten dat na de eerste bestelling weer terugkomt voor een nieuwe bestelling.
De zekerheden van https://www.sexio.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.