Shoes For Fashion

Shoes For Fashion

Shoes For Fashion is een unieke schoenenwinkel met merkschoenen die niet alleen trendy, comfortabel en oogverblindend zijn, ze zijn ook nog eens goed betaalbaar !
Schoenen uit eerdere collecties zorgen ervoor dat deze merkschoenen voor iedereen betaalbaar zijn.

Met onze topmerken zoals o.a. SPM, Bullboxer, Guess, Tamaris, PS Poelman, MTNG, Bronx en La Strada heeft Shoes For Fashion een fantastische collectie om de mooiste dames- en herenschoenen neer te zetten voor de mooiste prijs.

Daarnaast hebben we ook een ruime keus aan andere schoenenmerken waardoor ons assortiment erg breed is en er altijd wel een schoen te vinden is die (precies bij) u past.

Voordelen van de winkel:
- Veel topmerken beschikbaar.
- Zeer lage prijzen.
- Een team met passie voor schoenen.
- Snelle levering door eigen lokaal magazijn.
- Een winkelpand in Almelo waar u onze schoenen ook nog
eens kunt komen passen.

Kom gezellig een keer langs in onze winkel of kijk rustig even rond hier in de webshop.
De zekerheden van http://www.shoesforfashion.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.