Sisällä Interieur & Gifts

Sisällä Interieur & Gifts

De leukste woon- en kadowinkel van Anna Paulowna ... dat is ons motto. Naast onze uitgebreide collectie woonaccessoires kan ik je - als gediplomeerd interieuradviseur - ook helpen met al je interieurvragen! We hebben drie standaardpakketen waarmee we je kunnen helpen om van je woning een echt thuis te maken. In onze collectie vind je onder andere woonaccessoires, lifestyleproducten en stationery.

Natuurlijk vind je ons ook online op https://www.sisalla.nl
De zekerheden van https://www.sisalla.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.