Skinlight
Wij (voltallige team van de Skinlight formule), hebben jarenlange ervaring op het gebied van pigmentvlekken, huidverkleuringen en het verlichten daarvan. Iets meer dan zes jaar geleden zijn we gestart met ons product Skinlight. Dit is een effectieve whitening formule dat pigment aanpakt en deze vervolgens lichter maakt.

Skinlight is geschikt voor de behandeling van de volgende huidproblemen:

- Pigmentvlekken in het gezicht
- Donkere kringen rondom de ogen
- Donkere vlekken op rug en benen
- Voor donkere huid bleken
- Melasma (zwangerschapsmasker)
- Ouderdomsvlekken op hoofdhuid, gezicht, hals & handen
- Ook geschikt voor intiem gebruik
De zekerheden van https://shop.skinlight.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.