Smokekid.nl

Smokekid.nl

Smokekid voor instant koud en warm roken is dé leverancier van producten voor het roken van jouw gerechten en cocktails. We voegen een dimensie aan koken toe die voor iedereen leuk en praktisch is. Dat doen we met slimme en betaalbare producten en bijzondere ideeën en recepten.
Zo kun je iets extra’s aan je eigen gerechten toevoegen en koken als een professionele kok.
Smokekid levert de Smokekid, de Smoketube, de Smoketorch en verschillende soorten Smokechips (bijvoorbeeld eiken, beuken, essen, appel en kersen). Smokekid werkt met gecertificeerde toeleveranciers.
De zekerheden van http://www.smokekid.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.