Solshine Botanicals

Solshine Botanicals

De natuur zit vol met ontzettend veel geschenken, waarmee het ons een verbetering van lichaam en geest aanreikt. Ons doel is, om al deze kleine geschenken aan onze klanten kenbaar te maken! Wij bouwen aan een markt, waar je naast je favoriete noten, ook je favoriete kruiden, specerijen en exotische botanie kan vinden.

Ons grootste overtuiging is; delen met de medemens. Het voelt namelijk beter om te geven dan te nemen, maar wanneer beide mogelijk zijn, is dat een win-win situatie.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.