Somnishop NL

Somnishop NL

Ons bedrijf is gevestigd in Bayern, Duitsland en wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van uw snurk- en slaapproblemen. We hebben tienduizenden klanten in meer dan twintig landen geholpen om te stoppen met snurken en beter te slapen. Wij verkopen alleen producten van hoge kwaliteit van topfabrikanten uit Europa, de VS, Zuid-Afrika en Japan. Wij kennen al onze fabrikanten en producten zeer goed en staan garant voor de uitstekende kwaliteit van onze producten. We zijn erg trots op onze diepgaande productexpertise en onze producten. Wij bieden een van de grootste assortimenten van anti-snurkproducten ter wereld (allemaal met een zeer duidelijk medisch voordeel).

U heeft een vraag over snurken of bent onzeker welk anti-snurkapparaat of slaapcomfort product u moet kopen? Ons geweldige team staat klaar om u te helpen. Stuur ons een e-mail (service@somnishop.net) of bel ons onder +49 9131 6238940 (maandag tot vrijdag, 8u tot 18u CET).
8,7
471 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 471 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 335 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Henk Wolfs
  Review voor Somnishop NL

  wat een rukkers: €69.95 voor een stukkie plastic, inkoopwaarde een paar dubbeltjes en dan gratis verzenden vanaf €70. diep en diep tragisch!!

 • John Hendrix
  Geverifieerde klant van Somnishop NL

  Product was exact zo als omschreven. Moest uit Duitsland komen maar de levering was goed te volgen dmv de track and trace

 • Hoe beoordeel je Somnishop NL?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • M.C. Spaargaren
  Geverifieerde klant van Somnishop NL

  keurig en snel

 • PL Rossini
  Geverifieerde klant van Somnishop NL

  Goede service

 • M Rietmann
  Geverifieerde klant van Somnishop NL

  product werkt goed

 • Gert-Jan Rozema
  Geverifieerde klant van Somnishop NL

  Snelle goede service

 • Willem van de Weem
  Geverifieerde klant van Somnishop NL

  Goede snelle levering.

 • martin tibben
  Geverifieerde klant van Somnishop NL

  n mmmmm mml

 • M in den Bosch
  Review voor Somnishop NL

  De bestelling kwam snel. Helaas bevalt het bestelde kussen niet. Veel te hard en te dik. Nu wil ik het terugsturen, maar de kosten zijn voor eigen rekening, en het naar Duitsland sturen kost nog wel wat.
  Als ik dit had geweten, had ik zeker niet besteld.

 • Roy D
  Geverifieerde klant van Somnishop NL

  Door recensies die je schrijft gewoon op de Website te plaatsen. Ik heb namelijk een recensie geschreven over een snurk bitje die niet goed werkte. Toen ik de recensie bevestigde werd deze niet op de website en bij het bitje geplaatst. Was een negatieve recensie dus vermoed dat alleen positieve recensies geplaatst worden

  Antwoord van Somnishop NL

  Geachte klant, wij plaatsen alle reviews (ook de slechte), zo eerlijk en transparent mogelijk. Daarom maken wij ook gebruik van een onafhankelijk review platform zoals webwinkelkeur.

  De reden dat een productreview niet direct op onze website wordt geplaatst is omdat er ook vaak (ongepaste) spam berichten bij zitten die niets met het product te maken hebben. Daarom worden de reviews eerst op relevantie beoordeeld. U kunt uw productreview inmiddels op onze website terugvinden.

  Mocht u nog vragen hebben neem dan graag contact op met onze klantenservice.

 • Laad meer