Beoordeeld met een 9,5 door 103 klanten

SpeciMal.nl
Bij Specimal.nl bent u aan het juiste adres voor uw hondenvoer en katten voeding.
Of het nu gaat om brokken, geperst / krokant of vers vlees (kvv) voor hond en kat, bij Specimal.nl vind u het beste voor uw huisdier(en) tegen een scherpe prijs!
Voor ons aanbod van kvv (Kant en klaar Vers Vlees hebben wij een unieke samenwerking met Degomeat. (www.degomeat.be)
Wij zijn in Nederland het verdeelpunt van Degomeat.
Heeft u een dierenwinkel, trimsalon of webshop en wilt u onze vers vlees producten ook in uw assortiment opnemen of als verkoop punt fungeren, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor onze scherpe prijzen voor retailers.
Wij zijn in Nederland het verdeelpunt van Degomeat.
De zekerheden van https://www.specimal.nl
- 72726199
- btw
- NL002010679B8
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op EU wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue, weten dat een webwinkelier
deze regels kent en naleeft is belangrijk. Deze webwinkel is grondig gekeurd voor deze badge.