Sweet Scent
"You light up my day"


Dat is wat we bij Sweet Scent aan jou willen geven, licht, warmte en een magische geurbeleving. Onze collectie kaarsen brengen twinkeling in je ogen en vrolijkheid in je hart. Voor elke persoonlijke sfeer creatie is er wel een unieke geur beschikbaar. Samen met de duurzame geuroliën en onweerstaanbare waxbars hebben we een ruime collectie geurbeleving voor jou samengesteld.

Naast onze vaste collectie geuren zullen we regelmatig limited editions en thema gerichte producten aanbieden. Deze zijn tijdelijk of eenmalig verkrijgbaar. Wil je niks missen? Volg ons dan zeker op facebook en/of instagram

Al onze producten zijn vegan en cruelty free. Dus geen dierlijke ingrediënten en ABSOLUUT GEEN DIERLIJKE TESTEN op onze producten of ingrediënten die we gebruiken.

De zekerheden van https://www.sweetscent.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.