Sweet Scent
"You light up my day"


Dat is wat we bij Sweet Scent aan jou willen geven, licht, warmte en een magische geurbeleving. Onze collectie kaarsen brengen twinkeling in je ogen en vrolijkheid in je hart. Voor elke persoonlijke sfeer creatie is er wel een unieke geur beschikbaar. Samen met de duurzame geuroliën en onweerstaanbare waxbars hebben we een ruime collectie geurbeleving voor jou samengesteld.

Naast onze vaste collectie geuren zullen we regelmatig limited editions en thema gerichte producten aanbieden. Deze zijn tijdelijk of eenmalig verkrijgbaar. Wil je niks missen? Volg ons dan zeker op facebook en/of instagram

Al onze producten zijn vegan en cruelty free. Dus geen dierlijke ingrediënten en ABSOLUUT GEEN DIERLIJKE TESTEN op onze producten of ingrediënten die we gebruiken.
De zekerheden van https://www.sweetscent.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.