T-shirt Print Almere

T-shirt Print Almere

Bij TshirtPrint-Almere kun je terecht voor de leukste bedrukte t-shirts voor een betaalbare prijs. Wij bedrukken al vanaf 1 stuks!!!
We hebben leuke designs waaruit je kunt kiezen, maar je kunt natuurlijk ook zelf een tekst bedenken, een afbeelding of logo toevoegen en die op een t-shirt laten drukken.

Leuk voor een vrijgezellenfeest, (Kinder)verjaardag, bedrijf of gewoon zomaar, omdat het kan.
Heeft u zelf ideeën, een vereniging of een bedrijf dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht en informeer naar de mogelijkheden.

NIEUW: Laat uw eigen full color afbeelding bedrukken op een t-shirt.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.