De Keuken Kompaan

De Keuken Kompaan

De Keuken Kompaan is gespecialiseerd in hoogwaardige keukenapparatuur, waaronder Quookers en spoelbakken. Keukenkompaan staat bekend om zijn scherpe prijzen en kwalitatief goede producten. Met focus op kwaliteit en design zorgt het voor een keuken die praktisch én stijlvol is.
9,5

• Dennis
    Review voor De Keuken Kompaan

Ik was opzoek naar een Quooker voor mijn keuken. Na goed advies te hebben ontvangen van KeukenKompaan heb ik eindelijk de juiste keuze kunnen maken. Zeker een aanrader!

• Bobby smit
    Review voor De Keuken Kompaan

Ik ben super blij met mijn nieuwe koelkast! Alles zag er super strak uit.
    En het is goeie kwaliteit.

• Hoe beoordeel je De Keuken Kompaan?

• Ben de Leeuw
    Review voor De Keuken Kompaan

Fijne overzichtelijke website. Goede kwaliteit vaatwasser voor een eerlijke prijs, bij levering geen problemen gehad. Hier een tevreden klant, ik kom vaker terug!

• Bas van Toor
    Review voor De Keuken Kompaan

Snelle en nette levering. Het water is zo snel kokend dat ik nu op de thee zit te wachten in plaats van andersom. Al met al: Top! Een aanrader voor iedereen.

• Hendrik Eibert
    Review voor De Keuken Kompaan

Geweldige service! Vond de website even lastig te begrijpen, maar de klantenservice was er snel bij.

• Pien Biemans
    Review voor De Keuken Kompaan

De producten zijn top! Niks op aan te merken. Installatie was super simpel en alles deed het direct.

• G. van Olst
    Review voor De Keuken Kompaan

Recent een Quooker besteld via KeukenKompaan.
    Snel geleverd en een prima kwaliteit, al met al zeker een aanrader voor keukenapparatuur.

• Eibert van Dam
    Review voor De Keuken Kompaan

De levering van mijn Quooker kraan duurde wat langer dan gehoopt maar al met al werkt de kraan naar behoren. Ik zou keukenkompaan zeker aanraden.

• Harrie smit
    Review voor De Keuken Kompaan

Snelle levering en nemen snel contact op met je vragen. Ook vond ik de producten goed ingepakt zodat er geen schade op mijn bestelde artikelen is ontstaan

• Felicia
    Review voor De Keuken Kompaan

Quooker besteld, erg blij mee.

• Joost Klein
    Review voor De Keuken Kompaan

Quooker na bestellen snel en netjes geplaatst

• Daan
    Review voor De Keuken Kompaan

Ik heb onlangs een vaatwasser besteld en ben ontzettend tevreden. Het product was precies zoals omschreven, van hoge kwaliteit en werd snel en netjes geleverd. Installatie ging moeiteloos en het werkt perfect in onze keuken. Echt blij mee – ik zou het zo opnieuw bestellen!

• Job
    Review voor De Keuken Kompaan

Goede prijs kwaliteit en makkelijk zelf te installeren door goede instructies

• Benny
    Review voor De Keuken Kompaan

Quooker netjes en snel geplaatst, blij mee.

• Gerlinda
    Review voor De Keuken Kompaan

Quooker snel geleverd en gemakkelijk zelf gemonteerd door mijn man. Super blij mee!

• Niels
    Review voor De Keuken Kompaan

De aankoop verliep soepel, levering was sneller dan verwacht en de prijs was goed. Zal hier zeker opnieuw bestellen!