The Familyshop
Het verkopen van leuke nieuwe producten voor de hele familie...

Er is altijd iets leuks voor jong en oud...

De zekerheden van https://www.thefamilyshop.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

We zijn een grote familie, ik zal ze aan jullie voorstellen: Sharon en Michael Zoontje Jay 2 honden Kobus en Boef 2 katten Bibi en Chicky

We bestellen zelf altijd veel via internet voor het hele gezin. We hopen dat we jullie nu ook blij kunnen maken met leuke producten.

Er is altijd iets leuks voor jong en oud...

Met vriendelijke Familie groet, Sharon en Michael


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.