Todayswatch
Today’s Watch is dé website waar je moet zijn voor de beste deals op horloges. Wij willen dat bekende merkhorloges voor zowel mannen en vrouwen in een elegante, robuuste en moderne stijl voor iedereen beschikbaar zijn.

Wij bieden horloges aan van bekende merken zoals Tommy Hilfiger, Maserati, Fossil (Q), Calvin Klein, Seiko, Diesel (On), Hugo Boss, Timex, Emporio Armani, Guess, Michael Kors, Breil, Versus Versace, Casio, Scuderia Ferrari en Lacoste. Wij kunnen deze horloges voor een scherpe prijs aanbieden door een nauwe samenwerking met de leverancier.

Elke dag plaatsen wij om 00:00 plaatsen wij de deal van de dag; dit noemen wij Today’s Watch. Deze deals zijn één week geldig, maar OP = OP. Hou onze website en social media kanalen goed in de gaten voor de laatste en beste deals voor hét horloge dat jij niet wil missen!
Horloges
De zekerheden van https://www.todayswatch.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.