Trade Line
verkoop van Aqualine en Saqua water- en luchtfilter producten, waterfilters, water zuivering, water vitalisatoren, luchtfilters,
waterfilter luchtfilter vitalisator
De zekerheden van https://www.tradeline.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als therapeut werd ik in 2001 door een client gewezen op het feit dat Westerse waterfilters alleen ontwikkeld worden om te filteren. Hij attendeerde me op waterfilters in Zuid-Korea waar mensen volgens een andere filosofie met water bezig zijn. In Zuid-Korea en Japan hebben ze waterfilters ontwikkeld die de natuur na bootsen. Behalve het op een uizonderlijke manier filteren van water worden er ook mineralen toegevoegd. Bij het uittappen wordt het water gevitaliseerd volgens het Victor Schauberger principe zoals dat ook in de natuur gebeurd.

Met onze Aqualine waterfilters wordt water zoals water hoort te zijn.


Bekijk Manifest