Treasure Trunks

Treasure Trunks

We kunnen niet genoeg spulletjes hebben, maar waar laat je het? En dan het liefst ook nog eens stijlvol, elegant en modern. Met een Treasure Trunk kun je alle kanten op. Een prachtige toevoeging aan de slaapkamer of woonkamer. Maar ook als dekenkist, lectuurbak of 'bijzettafeltje' is het een prima opslagkist.
#kinderkamerinspo, #nurserydecor, #kinderkamerstyling
De zekerheden van https://treasuretrunks.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.