Trendmeubel
Trendmeubel is gespecialiseerd in het vervaardigen van trendy unieke betonlook meubels met beton ciré. De meubels worden met de grootste zorg gemaakt door onze ambachtelijke meubelmakers waardoor kwaliteit en een goede service gegarandeerd is. Naast deze specialisme hebben we ook in ons assortiment trendy industriële meubels en woonaccessoires.

Design meubels in betonlook
- Handgemaakt door ervaren ambachtelijke meubelmakers
- Hoogwaardig en uniek design
- Betonlook meubels voor diverse interieurs
- Industriële meubels en trendy accessoires
- Naar wens op maat gemaakt
- Snelle levertijden
De zekerheden van https://www.trendmeubel.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.