Triggershop.nl

Triggershop.nl

Webshop voor triggerpoint-
therapie en de MELT methode. Je vindt
studieboeken en hulpmiddelen voor zelf-
therapie bij pijnklachten.
De zekerheden van https://www.triggershop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het is mijn passie om mensen met pijn te helpen hun klachten te verlichten. Dat is al zo sinds voor ik in 1995 mijn eerste massagediploma verdiende. Alle artikelen die ik in triggershop.nl verkoop hebben dat tot doel: de kwaliteit van je leven te helpen verbeteren. Mocht je meer willen weten. bezoek dan de website van mijn massagepraktijk: www.vitaliteitsmassage.nl, bezoek een cursus, of boek een behandel/coachingsessie. En als je er niet uitkomt met iets wat je bij me hebt gekocht, bel of mail me, dan kan ik je via skype, zoom of een andere weg helpen er wel uit te komen!


Bekijk Manifest