TrillionChopsticks

TrillionChopsticks


Verken de unieke wereld van Trillion Chopsticks, dé plek voor trendy pixel art merchandise. Van levendige T-shirts, opvallende posters en prachtige canvassen tot stijlvolle mokken, handige tote bags en op maat gemaakte phone cases. Voeg een vleugje creativiteit toe aan je dagelijks leven.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

rillion Chopsticks is een bloeiende webshop die een breed scala aan artistieke merchandise aanbiedt. Met een focus op pixel art, biedt de winkel een unieke selectie van T-shirts, posters, canvassen, mokken, tote bags en phone cases. De producten zijn doordrenkt met levendige en expressieve pixelkunst, waardoor ze opvallen in stijl en originaliteit. Trillion Chopsticks is de ultieme bestemming voor liefhebbers van creatieve en eigentijdse ontwerpen. Met een passie voor kunst en een oog voor detail, streeft de winkel ernaar om unieke en kwalitatieve producten te leveren die een vleugje kunst in het dagelijks leven brengen.


Bekijk Manifest