TuinLounge

TuinLounge

Tuinlounge.com streeft ernaar om aan de wensen van de klant te voldoen. Het is ons doel om iedereen optimaal te laten genieten van de buitenwereld en dus de klant te helpen met het creëeren van zijn/haar droomtuin. Het is niet voor niets dat experts voorspellen een mooie, strakke tuin zorgt voor rust en ontspanning bij de mens. Wij willen daar graag aan bijdragen door optimale service en producten aan te bieden!
De zekerheden van https://tuinlounge.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.