Urban Trading
Welkom bij de goedkoopste tuincentrum van Nederland! Wij hebben ons bewezen als niet alleen de goedkoopste, maar ook een van de meest vakkundige marktleiders als het gaat om biologisch kweken van al uw groente en fruitsoorten. In onze webshop vind u een compleet assortiment aan alle kweekspullen die nodig zijn om op een biologische manier uw eigen groentes, kruiden en fruitsoorten te kweken. Onze voorraad aan kweekspullen is enorm divers: Van tuin-gereedschap, kweeklampen tot zelfs complete kweektenten. U kunt het bij Urban Trading allemaal vinden en uiteraard tegen de laagste prijzen van het land.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.