Uw Zorgexpert

Uw Zorgexpert

Uw Zorgexpert is dé online zorgwinkel van Nederland. Ons doel is om iedereen eenvoudig en snel te kunnen voorzien van moderne zorgartikelen. Kernwaarden voor ons zijn transparantie en eerlijkheid. Met onze uitgebreide kennis van de zorgmarkt kunnen we u optimaal adviseren over het zorgproduct dat het beste bij u past. Hierdoor hebben wij al veel vaste klanten gekregen.

Onze focus ligt op mensen met een, in meer of mindere mate, beperking in hun dagelijkse verrichtingen. Zoals mensen die slecht ter been zijn of mensen met een (visuele) beperking. Uw Zorgexpert levert u op eenvoudige en snelle wijze hulpmiddelen die u kunnen helpen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wij kopen onze producten in bij betrouwbare leveranciers die stuk voor stuk kwaliteitsproducten leveren. Wij vinden het van groot belang dat onze producten naar tevredenheid zijn en hebben daarom onze leveranciers met veel zorg uitgekozen.

Uw Zorgexpert is ontstaan door persoonlijke ervaringen. De opa en oma van de oprichter van Uw Zorgexpert woonden tot op hoge leeftijd nog zelfstandig, maar hun gezondheid ging achteruit en ze werden steeds meer hulpbehoevend. De huisarts adviseerde ze om een eigen bloeddrukmeter aan te schaffen en wandbeugels voor in het toilet en in de badkamer. Eenmaal thuisgekomen hadden opa en oma geen idee hoe ze aan deze spullen moesten komen. Hoe eenvoudig was het geweest als de huisarts, naast het advies, ook had doorverwezen naar de site met artikelen die voor hun gewenst was. Dat was sneller en efficiënt geweest en boven alles had het opa en oma behoorlijk wat stress kunnen schelen omdat ze niet zelf op zoek hoefden.

Zo is het idee voor Uw Zorgexpert ontstaan en daarmee ook de samenwerking tussen huisartsen en Uw Zorgexpert. Wij leveren zorgmiddelen aan de patiënten van de huisartsen. Inmiddels is er een groot aantal huisartsen bij ons aangesloten die allemaal hun patiënten deze zorgartikelen aanbevelen indien daar behoefte aan is en snel een eenvoudig kunnen bestellen.
8,7
30 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 30 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Lia
  Review voor Uw Zorgexpert

  Goede levering en uitstekende service!!!!

 • Corne Stevens
  Geverifieerde klant van Uw Zorgexpert

  afterpay kosten duidelijker vermelden. Mijn rectificatie: De zorgexpert heeft aangegeven dat de kosten wel vermeld worden. Inderdaad ze worden vermeld. Eigenlijk toch wel duidelijk met de foto die de eigenaresse opgestuurd heeft. De ene webwinkel rekent wel kosten de andere niet daar ging ik waarschijnlijk de mist in.

  Antwoord van Uw Zorgexpert

  Geachte heer Stevens, bij het aanklikken van afterpay komt er heel duidelijk te staan: Kosten gebruik afterpay € 2,50
  Pas daarna kunt u uw gegevens invoeren waar de bestelling naar toe mag.
  Helaas kan ik hier geen foto plaatsen anders had ik dat gedaan zodat u het kunt zien.
  Mvg, Klantenservice Uw Zorgexpert

 • Hoe beoordeel je Uw Zorgexpert?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Daphne Witzel
  Geverifieerde klant van Uw Zorgexpert

  na een week bestelling ontvangen, geen info over levering gehad tijdens deze week, geen respons op email en geen verzend melding

 • Fred van Lierop
  Geverifieerde klant van Uw Zorgexpert

  Leveren ging vlot

 • oliver
  Review voor Uw Zorgexpert

  Leveren!!!

  Antwoord van Uw Zorgexpert

  Toch jammer dat wij contact met u hebben opgenomen, de bestelling alsnog is verstuurd, wij daarna vragen of u het dit keer wel goed heeft ontvangen en er vervolgens geen reactie meer komt. Dus wel de moeite nemen om 1 ster te geven, maar daarna niet meer de moeite nemen om aan te geven dat alles goed is afgehandeld.

 • lia Biesterveld
  Geverifieerde klant van Uw Zorgexpert

  Snelle levering

 • Berny Aerts
  Geverifieerde klant van Uw Zorgexpert

  👍🏻

 • K Taleb
  Geverifieerde klant van Uw Zorgexpert

  Goede product, goede prijs en snel geleverd!

 • Rens Sanders
  Geverifieerde klant van Uw Zorgexpert

  Snel en correct

 • Latte Alfons
  Geverifieerde klant van Uw Zorgexpert

  Snelle levering enige minpunt is dat de hyperfree niet in een doosje zat.

 • Laad meer