Vercate
Vercate is een Nederlands opgericht modemerk. Kwaliteit in combinatie met draagcomfort staat bij ons op nummer één. Ontdek de actuele Vercate collectie in de Officiële Online Store.
Herenkleding, Zakelijk & Casual, Overhemden
De zekerheden van https://vercate.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Kwaliteit in combinatie met draagcomfort staat bij ons op nummer één.

Vercate is OEKO-TEX gecertificeerd. Elk onderdeel van onze overhemden is OEKO-TEX100 gecertificeerd. Wij willen alleen de beste stoffen die volgens strenge eisen zijn geproduceerd leveren aan onze klanten. Dus geen schadelijke stoffen en ook nog eens milieuvriendelijk.

Wat wij belangrijk vinden aan onze producten is duurzaamheid. Het is belangrijk dat onze producten niet alleen comfortabel zitten maar ook dat het overhemd een langere tijd meegaat. Een duurzaam geproduceerd overhemd, gecreëerd om onze bijdrage te leveren aan een betere wereld.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.