Verlina
Verlina: de leukste online shop voor betaalbare dameskleding
Ben je opzoek naar de nieuwste en mooiste mode? Zoek dan niet langer want bij Verlina ben je altijd aan het juiste adres! Wij zijn een online webshop met een groot assortiment aan betaalbare damesmode. Zo hebben wij altijd een up-to-date collectie van feestjurken, winterjurken, zakelijke jurken, casual jurken, tops en jassen. Voor ieder wat wils dus!

Betaalbaar shoppen
Natuurlijk wil iedereen zo goedkoop mogelijk shoppen, dat begrijp wij heel goed! Daarom onderscheid Verlina zich van de andere webwinkels door enkel en alleen kwaliteit producten aan te bieden tegen de scherpste prijzen.
De zekerheden van https://www.verlina.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.