Vintage Hatter
Webshop in hoeden en petten (vintage & nieuw)
De zekerheden van https://www.vintagehatter.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij (Muriël en Menno) hebben sinds 2004 een winkel in vintage kleding in hartje Amsterdam., we vinden recycling enorm belangrijk. Met name de hoeden vinden gretig aftrek bij ons publiek. We bedienen in onze winkel ook stylisten, die voor film, theater en fotografie stijl- of tijdcorrecte items nodig hebben. Het viel ons op dat er voorheen geen online aanbieder was in vintage hoeden en petten met een redelijk assortiment qua maten, stijlen en kleuren. In 2014 zijn wij die dan ook begonnen middels de webshop VintageHatter. Naast vintage items hebben we nu ook nieuwe artikelen. Qua footprint bieden we hergebruikte verpakkingen aan.


Bekijk Manifest