Vodelca
Vodelca.nl - Voordeel op elektronica . Profiteer van een snelle levering en voordelige prijzen in een van onze webwinkels. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche bieden wij u kennis van zaken en een goede aftersales.
9,1
371 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 371 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 370 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Esther Vis
  Geverifieerde klant van Vodelca

  Ondanks dat de postnl steken liet vallen tijdens de bezorging. Heeft medewerker Paul mij heel goed geholpen. Zeer tevreden hoe hij dit heeft opgelost. Bedankt!

  Antwoord van Vodelca

  Dank je wel Esther . Grtjes Paul

 • AL
  Review voor Vodelca

  AEG Wasdroger gekocht via de webshop. Ondanks de actie, was de aangegeven levertijd 3-5 werktijden. Na een week niks te horen hebben gekregen, hebben wij contact gezocht via de klantenservice. Nu blijk de levertijd 4 weken te zijn, met de afwachting wanneer het product daadwerkelijk binnenkomt

 • Hoe beoordeel je Vodelca?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Wouter de Leeuw
  Geverifieerde klant van Vodelca

  Binnen 12 uur stond onze nieuwe droger op z'n plek (levertijd volgens de site was 1-3 dagen.) Niet alleen goedkoper, maar ook zeer snel! Voor herhaling vatbaar. Prima droger ook trouwens (Beko, de beste koop volgens consumentenbond 2019)

  Antwoord van Vodelca

  Dankje wel Wouter , veel plezier met de droger

 • Roy
  Geverifieerde klant van Vodelca

  Vandaag besteld morgen in huis (dat zeggen ze allemaal maar zij komen het na)

 • Irene
  Review voor Vodelca

  De service was top!

 • Marco
  Review voor Vodelca

  Ik had rond de kerstdagen een bepaalde stofzuiger van Bosch besteld, welke niet meer leverbaar bleek. Vervolgens heb ik tegen dezelfde prijs de nieuwste versie hiervan gekregen. TOP SERVICE!

 • Jordan
  Review voor Vodelca

  Beste prijs, snelle levering

  Antwoord van Vodelca

  dank je wel Jordan

 • Esther
  Review voor Vodelca

  Erg slecht telefonisch bereikbaar(ik heb niemand aan de telefoon kunnen krijgen ) Ze communiceren eigenlijk gewoon niet. Droger was niet leverbaar maar ik werd daarvan niet op de hoogte gebracht.

 • Skander
  Review voor Vodelca

  Beschreven levertijd op de site komt in mijn geval niet overeen met geleverde prestatie. Bij navraag was het antwoord dat levertijd afhankelijk was van leverancier van de bestelde droger. Medewerker van Vodelca kon echter niet vertellen waar de droger vandaan moest komen of wat de verwachte levertijd dan zou zijn. Droger op 29 december besteld is uiteindelijk pas 11 januari geleverd. Site vermelde 2-4 dagen levertijd. Vanuit Vodelca bleef het stil. Ikzelf heb meerdere malen contact moeten opnemen wat de status was of dat ik het pakket nog kon verwachten. Ik zal hier niet snel weer bestellen.

 • T
  Review voor Vodelca

  Bij bestelling wordt aangegeven dat de leverdatum 1-3 werkdagen, uiteindelijk is levertijd opgelopen tot een maand en is er nog steeds niet geleverd. Waardeloze service.

 • Laad meer