Vodelca
Vodelca.nl - Voordeel op elektronica . Profiteer van een snelle levering en voordelige prijzen in een van onze webwinkels. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche bieden wij u kennis van zaken en een goede aftersales.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 20-07-2020 stopgezet

8,0
465 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 465 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 464 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Melissa Vos- van Burken
  Review voor Vodelca

  ZEER SLECHT! LEVEREN NIET! Zelf achter je bestelling aan de want ze houden je niet op de hoogte! En dan heb je eindelijk contact na 20x hun bereiken. Verplaatsen ze het elke week. Geen vertrouwen meer in gekregen dus geannuleerd. Zou binnen 5-10 werkdagen terug gestort worden. Die 10 werkdagen zijn al lang verstreken en nog geen geld terug! BESTEL NIET MENSEN!

 • Rverstappen
  Review voor Vodelca

  Communicatie is belazert , veel loze beloftes,geen
  Berichten als de beloofde levering niet komt
  Na dit bericht en 2 keer bellen vandaag eindelijk
  De vaatwasser en voor het ongemak kreeg ik een luxe uitvoering van mijn boschmodel xxl,voor de zelfde prijs, toch nog een mooi gebaar Vodelca,
  Toch een mooi gebaar, bedankt

 • Bart van den Boogard
  Review voor Vodelca

  Het is beschamend om dit u te moeten zeggen, maar uw webwinkel kunt u verbeteren door simpelweg de producten te leveren die gekocht zijn. Als vervolgens levertijden veranderen zou het basale klantenservice zijn om eens contact met uw wachtende klant op te nemen. Ik wacht een half jaar op mijn vaatwasser en heb telkens zelf contact met u moeten zoeken. Dat hoort niet.

 • Dennis
  Review voor Vodelca

  Wat een schande dit bedrijf!! Het is niet eens een bedrijf, het zijn pure oplichters. Ik adviseer iedereen hier niet te kopen. Werkelijk waar nog geen enkele belichte nagekomen en niets wordt gecommuniceerd. Bij het zoeken naar contact geen bereik of reactie. Na 1 maand was het product er nog niet, toen maar de order geannuleerd. Wacht nu al 3 weken of ze wel of niet het geld terugstorten. Heb besloten het nu uit handen te geven.

 • dennis
  Review voor Vodelca

  mij mijn geld terug te geven! anders doe ik vandaag aangifte van oplichting!

 • Henk Catsburg
  Review voor Vodelca

  Omdat ik mijn bestelling geannuleerd heb zou ik binnen 14 dagen mijn geld terug krijgen. Die zijn 29 juni voorbij en ik heb nog niets terug gekregen!
  Als ik het vrijdag niet binnen heb ga ik aangifte doen en een mail naar programma Radar sturen.
  Beste stozuigervoordeel,
  Order 300013507, nota 300011442

  Mevr. W. van Weelden
  Nassaulaan 114
  4461 SX Goes

  Op rekening:
  NL25RABO 0302 0290 87

  Met vriendelijke groet,
  W. van Weelden

 • Wilma
  Review voor Vodelca

  Telefoon beantwoorden, op mail reageren

 • Kelly Komperda
  Review voor Vodelca

  Laten niks van zich horen. Geen idee wanneer mijn bestelling komt en of hij nog komt. Telefonisch niet bereikbaar. Reageren niet op de e-mails die ik gestuurd heb. Heb er een hard hoofd in.

  Ga niks bij dit bedrijf kopen!!

 • Lucy
  Review voor Vodelca

  Snel levering en niét liegen .

 • Kleinsman
  Review voor Vodelca

  Op 8 juni een stofzuiger besteld. Meerdere keren uut mijzelf contact moeten zoeken. Na lang wachten al 2x vernomen dat 'volgende week vrijdag ' geleverd wordt. Tot op heden niets ontvangen!

 • Laad meer