Wat maakt je mooi
Laat je verrassen door de producten van “Wat maakt je mooi”
Online shoppen in een hippe betaalbare winkel boordevol handgemaakte bad/douche en huidverzorging producten. Onze producten bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten en zijn NIET getest op dieren! Producten niet alleen heilzaam voor je huid en geest maar ze zien er ook nog eens fantastisch uit. Er is een brede keus aan producten en geuren, van fruitig, kruidig tot aan populaire parfum dupes. Erg fijn om jezelf mee te verwennen maar ook zeer geschikt als origineel cadeau.
Op zoek naar een product op maat? Neem dan even contact met ons op
Op zoek naar een product op maat? Neem dan even contact met ons op
Daniëlle Honders
Heerlijke producten
Jazz Pietersz
Mooi ingepakt en goede - persoonlijke service
Hoe beoordeel je Wat maakt je mooi?
Yvonne Feringa
Lekkere producten en goeie service
Monique Nijhof
Heerlijke producten voor een fijne prijs
isabelle kroon
Vegan en ontspannend
Mascha Oosterhuis
prima service
Alexandra
Geweldige producten, goed ingepakt en met een persoonlijke touch. Superblij mee!
Daphne De Ruijter
Leuk verpakt, mooie, goede producten
Marieke ter Stal
Heerlijke producten, eerlijke producten, mooie winkel, fijne website. Ik ben fan!!
Rachel Jager
Geweldige producten en snelle levering! Mooi en goed verpakt. En er zit altijd een klein presentje bij. Super!
Laad meer