We know IT
We know IT is leverancier van kwaliteit onderdelen van computers, printers en servers. Dit varieert van systeemborden tot harde schijven tot complete servers tot adapters tot ... Wij hebben de voorraad, een netwerk van leveranciers en kennis om A-merk onderdelen als ook complete systemen snel te leveren tegen de beste prijzen. Zelfs wanneer service parts nauwelijks of niet meer te leveren zijn door de fabrikant, kan We know IT vaak nog wel leveren.

WeknowIT levert alleen IT producten van hoge kwaliteit. U krijgt de kwaliteit zoals u van de merken gewend bent, alleen dan tegen scherpe prijzen en maar zelfs met een garantie-termijn die u niet had verwacht. Dit doen wij door gebruikte producten te refurbishen. Weknow IT levert alleen refurbished producten, die nog lange tijd hun kwaliteit blijven behouden.
De zekerheden van https://www.weknowit.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.