Webshop-stunter B.V.

Webshop-stunter B.V.

Bij Bouw-Stunter.com zijn Service, Kwaliteit en zeer scherpe prijzen belangrijke speerpunten in onze bedrijfsvoering!
Zo leveren we alle PVC en PP pijpen en hulpstukken met een KOMO keurmerk van leveranciers als: Wavin, PipeLife, Alphacan, e.d.

Webshop-Stunter.com levert eigenmerk DamiLux dakramen (tuimelvensters) en VELUX dakramen van hoge kwaliteit met 10 jaar fabrieksgarantie met uitzondering van DamiLux Zolderraam met vast gootstuk daar zit 2 jaar fabrieksgarantie op.
Op alle uitgeleverde producten en artikelen is fabrieksgarantie van toepassing.

Bouw-Stunter.com hanteert een levertijd van 1 tot 3 werkdagen.
Voor alle gangbare artikelen die worden besteld en betaald voor 17.00 uur leveren we de volgende werkdag uit mits op voorraad.
De zekerheden van https://www.bouw-stunter.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.